16 – 19.10 – Hold av datoene nå!

Ramaskrik kommer plutselig (men nå forteller vi deg akkurat når). Vi har slappet av i hele sommer og samlet masse energi til å gyve løs på en ny festival! Festivalsjef Morten og svirebror Øystein setter straks kursen mot London Fright Fest for å plukke filmer til høstens program og her hjemme har resten av programrådet fått en bunke med dvder (neida, mest lenker egentlig) for å finne det skumleste av det skumle til dere.

For de oppmerksomme så har festivalen blitt forlenget med én dag. I praksis har vi jo alltid vist filmer på søndag, men i år innlemmer vi søndagen i det offisielle programmet og du slipper å vente til siste øyeblikk med å få vite hva som går.

Husk, du kan allerede nå kjøpe togbilletter og spare haugevis av penger!

Programmet kommer som vanlig i slutten av september, hvis du vil sørge for å få med deg absolutt alt nytt, så meld deg på vårt nyhetsbrev på høyre side. Vi er dessuten ganske aktive på facebook iblant, så lik oss og kom med spørsmål, kommentarer, tips og annet du vil dele.

Åss tållåst!

Ps. Fikk du det med deg? Det er altså sekstende til nittende oktober.

Advertisements

2 thoughts on “16 – 19.10 – Hold av datoene nå!

  1. Hei! Jeg liker å være tidlig ute med planlegging og booking. Så lurer da på når dere håper å ha klar hotellrabatter? Og erfaringsmessig når slutter arrangementene på søndagene?

    • Hei! Beklager at jeg ikke oppdaget denne kommentaren før nå! Hotellrabattene er ute, og vi er ferdig til kl 1600 på søndag. Håper vi ser deg på Oppdal!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s