Førpremiere Død Snø 2!

Ramaskrik og Trondheim Kino inviterer til nattvisning av Død Snø 2, fredag 7/2 kl. 22:50 i Nova 1. Zombiene kommer og det blir premier i salen – kommer du?
Kle deg ut du også, vi premierer beste zombie i salen!


zombier jonas
Død Snø 2 tar opp tråden der Død Snø slutter. Martin, den eneste overlevende fra zombiearmeens blodbad på påskefjellet, er på bilflukt ned fjellsidene. Med Herzog i helene krasjer han og slukner. En arm fattigere våkner han på sykehuset. Han har ført Nazizombiene ned fra fjellet og legene har erstattet armen hans med armen til zombieføreren Herzog.

«Død Snø 2» hadde verdenspremiere søndag 19. januar i USA, som en del av Sundance Film Festival, og kritikerne var begeistret! Hollywood Reporter beskrev filmen slik: «Mock, schlock and two smoking barrels. Tegneserievold og action, gørr og humor samlet i en underholdende pakke!» mens det velrennomerte bransjebladet Screen International mener at «Død Snø 2 er som skapt for hylende fans over hele verden». Nå kan du være en av de første i Norge til å se filmen eksklusivt i Nova 1!

Kjøp billett, se trailer og les mer om filmen her!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s