Ramaskrik 2014 får økt festivalstøtte

Ramaskrik 2014 er tildelt 80.000 kroner i støtte fra festivalutvalget til Film og kino. Dette viser at vi har etablert oss og gjør oss trygge på at neste års festival blir en høydare. Sett av datoen allerede nå – 16. – 19. oktober 2014 sees vi i Oppdal!
Ramaskrik har også tidligere fått festivalstøtte, men får nå en fin økning fra 25.000 til 80.000 kroner. Vi ser på dette som en anerkjennelse av arbeidet som er gjort så langt og ikke minst publikums respons på Ramaskrik. Vi har hatt en fin oppbygging og utvikling av festivalen de tre årene vi har eksistert som egen festival i Oppdal. Responsen i bransjen, media, publikum og nå i form av økte tilskudd viser at Norge trenger en skummel festival i den norske fjellheimen.

Også moderfestivalen vår, Kosmorama, får økt støtte ved årets tildeling av festivalmidler. Det setter vi stor pris på og ser frem til en super festival i Trondheim i slutten av april. Der også med eget Ramaskrikprogram.

Trønderske filmfestivaler får i det hele tatt god støtte i utvalget denne gangen med økning også hos Mimimalen kortfilmfestival i Trondheim samt Femina Internasjonale filmfestival i Verdal.

2014 kan bli et spennende film og festiavalår i Trøndelag.

Les artikkel i Adresseavisen: http://www.adressa.no/kultur/article8688683.ece

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s