Takk for i år!

Ramaskrik 2013 er historie og vi har enkelt og greit oppsummert med at dette har vært veldig artig. Vi har nådd våre publikumsmål, vi har opplevd god stemning og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra dere alle sammen.

Vi må benytte anledningen til å takke alle frivillige som har bidratt inn i festivalen. Ramaskrik hadde vært umulig å arrangert uten det flotte frivilligkorpset som hjelper oss før og under  festivalen.
I tillegg må vi få takke våre sponsorer og samarbeidspartnere som stiller opp med midler og god hjelp – uvurderlig også det.

Ramaskrik er samarbeid mellom Oppdal kulturhus og Kosmorama Trondheim Internasjonal Filmfestival. Takk til alle involverte fra begge plasser.

Nå legger vi hodene våre i bløt og tar en skikkelig evaluering av festivalen og setter stor pris på flere tilbakemeldinger fra dere. Planen er å dukke opp neste høst omtrent på samma tida – dato vil bli lansert snart.

Vi håper du kommer til oss neste år og at du tar med deg en kompis eller to. Vi trenger all god drahjelp vi kan få for å skape en enda bedre festival neste år.

Takk for i år og velkommen tilbake 🙂

Advertisements

One thought on “Takk for i år!

  1. Fikk bare med meg én kveld denne gangen, men det ga veldig mersmak. Håper å få mulighet til å få med meg hele festivalen neste år! Veldig bra program, god (uhyggelig?) stemning og mange særs hyggelige folk. Oppdal kan bli Norges skumleste bygd om dette fortsetter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s