Årets festivalgjester!

Vi får besøk av filmskapere fra inn- og utland, og de presenter hele 7 nye norske og internasjonale filmprosjekter. Her er årets gjesteliste:paaloie

VILLMARK feirer 10-årsjubileum i år, og i den forbindelse kommer regissør Pål Øie til Ramaskrik for å gi en innledning til filmen, som vi viser fra Øies egne 35mm-kopi! Han vil også oppdatere oss på status på VILLMARK 2, som er under planlegging.

Den britiske skrekkfilmen HIDDEN FOLK er under planlegging, den skal etter planen spilles inn i 2014 på Innset, som ligger i Ramaskriks nabokommune Rennebu. Engelske Pinball Films er hovedprodusent, mens Kindergarten Media i Trondheim er co-produsent. Du får høre alt om prosjektet når vi får besøk av manusforfatter Stuart Wright, regissør Johnny Kevorkian og Petter Schanke Olsen fra Kindergarten Media. Vi vil også vise Kevorkians forrige film THE DISAPPEARED under festivalen.

Vår gode ramaskrikvenn Stig Frode Henriksen kommer tilbake i år, denne gangen med nyheter og bilder fra både DØD SNØ 2 og KILL BULJO 2. Begge filmene har han skrevet manus til sammen med Tommy Wirkola, og han spiller også selv i filmene.

AMERICAN BURGER, en svensk horrorkomedie om amerikanske high school-elever på besøk i Europa, har premiere til neste år. Regissør Bonita Drake kommer på besøk for å gi oss en sniktitt på varene.

Det lages også skrekkfilm i regionen. Fra Vestnes kommer Stonewall Production med sin nesten ferdige julefilm O’HELLIGE JUL. Flere fra produksjonen gjester festivalen, og de vil ha tilbakemeldinger fra publikum – Norges beste horrorfans!

Mannen bak årets ramaskrikvignett, Stian André Olsen, gjester også festivalen. Med seg i bagasjen har han sci-fi-novellefilmen OM HUNDRE ÅR ER ALLTING GLEMT, der han har bidratt med både manus og effektkoordinering.

Advertisements

One thought on “Årets festivalgjester!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s