Fører du statistikk?

Liker du å føre statistikk over filmene du ser? Har du en plan om å se absolutt alle filmene som vises under festivalen, eller kanskje den litt sunnere varianten: fylle inn hullene etter hvert som de blir tilgjengelige på kino eller DVD? Kanskje målet bare er å se litt flere filmer enn i fjor? Ved hjelp av tjenesten icheckmovies.com har vi laget en liste over årets Ramaskrik-filmer, hvor du kan krysse dem av etter hvert som du har sett dem. Den finner du her: http://www.icheckmovies.com/lists/ramaskrik+2013/xgvjx/

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s