«Insidious chapter 2» åpner Ramaskrik

Insidious 2 trailer (Screengrab)
Vi er definitivt en skummel festival når vi åpner med Insidious Chapter 2. James Wan har levert The Conjuring tidligere i år og  Insidious  1 skremte vannet av de fleste etter visninga  på Ramaskrik 2011. Filmen åpnet til kanontall i USA for noen uker siden og nå får du den endelig på kino i Norge med før-premiere på Ramaskrik Oppdal Torsdag 24. oktober.


Ramaskrik 2011:
Publikum samles for å se INSIDIOUS, det har gått rykter om at den er blant det skumleste som er å få tak i for tida. Det de får servert setter sine spor. Iskalde gufs nedover ryggraden, tilnærmet hjerteflimmer… Festivalprodusenten forlater salen etter 30 minutter. Det lukter svette av de som holder ut til siste slutt.Ramaskrik 2013: INSIDIOUS: CHAPTER 2. Ekteparet Josh og Renai er tilbake, og igjen konfronteres de med grusomme karakterer fra den spirituelle verden. Forventningene er mange, og alt ligger til rette for et skrekkinngytende startskudd for Norges skumleste filmfestival!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s