Zombier, mordere og cheerleaders på programmet!

All Cheerleaders DieDa er dagen her – vi letter på lokket og slipper hele 10 titler fra årets program! Som vanlig er det blod, gørr, folk som står opp fra de døde, andre folk som dør, kjipe ting i skogen og mye annet creepy.

Spesielt stolte er vi av å vise blodfersk ny internasjonal film med Nordisk premiere, nemlig All Cheerleaders Die. Lucky Mckee (The Woman) og Chris Sivertsons (I know who killed me) film var en av hovedattraksjonene under Midnight Madness programmet i Toronto. Filmen er så fersk at den mangler trailer og artwork, men leverer ellers varene knakende godt. Vi er rett og slet meget stolte over denne bookinga og gleder oss enormt til å vise den til dere.

Her er alle filmene!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s