Første film ut!

Høstens store grøsser YOU’RE NEXT er en av de smartest og mest skrekkinnjagende filmene på mange år.

Crispian har tatt med seg sin nye kjæreste til en familiegjenforening for å feire foreldrenes bryllupsdag. Etter en mer eller mindre hyggelig middag blir idyllen knust av en gjeng maskerte, øksesvingende drapsmenn som forsøker å felle familiemedlemmene en etter en, med brutal presisjon. Men da det ser som mørkest ut, viser det seg at en av gjestene besitter skjulte og uante talenter…

YOU´RE NEXT er en av de smartest og mest skrekkinnjagende filmene på mange år. Filmen byr på et friskt pust og en tvist til den velprøvde “Home Invasion-sjangeren” og overrasker og ligger alltid noen skritt foran publikum. YOU´RE NEXT er først og fremst intens og skremmende med utrolige slasher-sekvenser og en effektiv stil, men den har alltid litt humor på lur.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s