Vi søker AD og animatør!

AD søkes!

Ramaskrik har fått fantastiske illustrasjoner til årets festival, og vi vil gjerne spre disse også ute IRL, ikke bare på nett. Vi trenger derfor hjelp til å mekke sammen blant annet plakaten, noen annonser og en diger banner som skal henge på Oppdal Kulturhus. Hvis du har lyst til å hjelpe oss så kan vi friste med festivalpass, årets tøffeste festival t-skjorte, evig takknemlighet og kanskje noen knapper og glansbilder. Det er fint om du har erfaring med InDesign e.l. og skjønner forskjellen på CMYK, RGB, jpg, eps, png, pixler, mm og slikt.

Et rush av eposter kom og vi tror vi har funnet ADene vi trenger. 

Animatør søkes!

Vi har behov for en vignett som kan sette stemninga foran årets filmer og derfor lurer vi på om DU har lyst til å lage denne for oss. Vi har noen tanker om hvordan dette kan løses på en enkel og grei måte, men vi er åpen for gode ideer. I tillegg til de samme godene som er nevnt over så blir jo resultatet vist foran hver eneste film under festivalen og på ordinære kinovisninger på Oppdal Kino en god stund i forveien.
Man har ikke spesielt god tid, vignetten bør være ferdig til oktober, så man må jobbe effektivt. Vignetten skal vare ca 25 sek.

Hvis du har det vi trenger, ta kontakt med bente@ramaskrik.net

Andre frivillige

Vi setter pris på all hjelp og vil du bidra med å henge opp plakater i ditt nærmiljø eller jobbe litt på Oppdal under festivalen, så send en epost til ina@kosmorama.no

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s