Årets plakat

Den trønderske tegneserieskaperen Mads Eriksen står bak årets festivalplakat. Det er tydelig at Mads har latt seg inspirere av klassiske skrekkfilmer og har laget et knippe med illustrasjoner for festivalen.

”Vi er skrekkelig begeistret for årets motiv” sier festivalsjef Morten Haagensen om plakaten av Frankensteins monster som kinopublikummer med popcorn og det hele. Eriksen har sett for seg en ganske skummel festivalopplevelse med Nosferatu i billettluka, The Creature from the Black Lagoon sørger for kinosnacksen og Mummien river billettene. ”Med slike plakater viser vi at vi er Norges skumleste filmfestival, men at det er rom for mye humor. Dessuten, det er kun i kinosalen det er skummelt. Utenfor er vi kanskje en av Norges triveligste festivaler” fortsetter Haagensen som kan love et variert program også i år. Innenfor genren så klart.

Mads Eriksen er mest kjent for tegneserien M, løst basert på hans eget liv. Mads er selvsagt skrekkfilmfan og serien har ofte referanser til skrekkfilmer, blant annet en hel serie hvor han har vesenet Cthulhu som kjæledyr i borettslagsleiligheten sin.

Dette lover godt for årets festival og vi kommer tilbake med mer festivalsnakcs i dagene og ukene som kommer!

Hva synes du om årets plakater?

Advertisements

2 thoughts on “Årets plakat

  1. Kjempeflotte plakater. Nesten så jeg må raske til meg en når jeg kommer på festivalen!

  2. Tilbaketråkk: Se festivalvignetten! | Ramaskrik Oppdal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s