Stille før stormen….

Nå er det virkelig lenge siden vi har gitt lyd fra oss, i hvert fall her på nettsidene. Etter sommerferien gikk det en uke eller to og så kom en kjent følelse over oss: Det er snart festival igjen! Og så var vi i gang. Man tar noen telefoner, sender noen eposter, en arbeidsgruppe på Facebook blir plutselig mye mer aktiv. Det viser seg at vi ikke har ligget helt i dvale siden sist, ting rører seg (ja, de skumle tingene som du bare aner i øyekroken, men også vi på kontorene rundt omkring). 

Akkurat nå er festivalsjef Morten og hans trofaste sidekick Øystein på vei til London og årets Fright Fest. De har studert programmet og har med seg en liste over ønskefilmer og -gjester fra dere. Plakaten ligger på en harddisk og bare venter på å komme til live (ja, det var et ordspill du ikke skjønner før du ser plakaten!) Det bare kribler i fingrene etter å fortelle om ideer, filmer, profil og tanker.

I løpet av de neste ukene vil vi rulle ut plakatbildet, ny layout på nettsidene, kanskje en konkurranse eller to, muligens ei t-skjorte, en og annen filmtittel og til slutt hele programmet. Da har vi nok kommet helt i månedsskiftet september/oktober, men vi har mye å fortelle før den tid. Kanskje til og med noen spennende gjester? Hvem vil du helst ha på besøk?

PS. Vil du ha siste nytt rett inn i innboksen din? Fyll inn epostadressen din i boksen til høyre!

Oss tållåst!

Advertisements

2 thoughts on “Stille før stormen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s