We have a winner!

Årets Ramaskrik-plakat treffer midt i Oppdals ville natur. I tillegg til Ramaskrik er det et par grunnleggende skumle ting i Norges største sauekommune – rovdyr og naturkrefter. Line Skjærvik sin ”Gaupe og bjørn plakat” ropte til oss da den tikket inn i mailboksen. Utfordret av mange veldig gode og kreative forslag har vi gått for den plakaten vi føler er tettest opp mot det uttrykket vi ønsker på festivalen. Vi skal være mystisk, skummel, lekker, morsom og creepy. Vi ønsker også en estetisk nytelse når publikum skal se på plakaten. Blant bidragene finnes både skumlere, heftigere og mer creepy plakater, og det er ingen tvil om at dere som har levert inn bidrag vet at dette er en skrekkfilmfestival! Men vinnerplakaten er en nytelse å se på, den kan knyttes til (den skumle) Oppdalsnaturen i tillegg til at den passer godt rent teknisk med tanke på plassering av tekst, logoer og andre plakat og annonse-elementer.

Vi takker alle for fantastiske bidrag. Responsen har vært overveldende. Vi håper alle som har deltatt og fulgt med på konkurransen blir å se i Oppdal under årets Ramaskrik 18. – 20. oktober.

Av Line Skjærvik

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s