De tre første filmene er klare!

Vi synes det er fint å starte helga med å røpe de tre første titlene fra høstens program. En god, gammel klassiker, en creepy før-premiere og en dansk-kanadisk horrorkomedie. Vi er stolte av å kunne presentere The Shining, Sinister og Eddie: The Sleepwalking Cannibal!

Eddie – The Sleepwalking Cannibal (Danmark, Canada 2012) 90 min Regi: Boris Rodriguez”Årets beste Cannibalkomedie” , ”Ren Art-core”, ”Coensk galskap”, skriver danske kritikere etter kinopremieren i hjemlandet, og triller meget gode terninger. Du møter den danske utbrente maleren Lars Olafssen som flytter til Canada for å bli lærer på en kunstskole. Her treffer han eleven Eddie som han etter hvert får et meget spesielt kunstnerisk forhold. Humor, blod, original historie og Coensk stil er stikkord for ”Eddie”.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Shining, The (United States 1980) 142 min Regi: Stanley KubrickHeeeere’s Johnny!
Ramaskrik har den store glede av å i år kunne presentere en av filmhistoriens aller største skrekkklassikere; Ondskapens hotell eller The Shining som den heter originalt. Da undertegnede så denne filmen for første gang ble han så skremt at han valgte å slå av lenge før filmen var ferdig. Skrekken inne på rom 237 og forøvrig i hele hotellet ble for meget for den stakkars unge sjelen min. Nå i voksen alder er dette mesterverket fortsatt skummelt og ekkelt så det holder i massevis. The Shining er filmkunst på sitt aller mest imponerende. Hypnotiserende vakkert i all sin psykotiske gru.
Jack Torrence (Nicholson) får seg jobb som vaktmester på Overlook Hotel. Hotellet ligger isolert på fjellet og holder stengt under vintermånedene. Jack tar med seg kona Wendy (Duvall) og sønnen Danny (Lloyd) sammen skal de passe på det tomme hotellet. Men er hotellet så tomt?
Oppdal er jo perfekt for The Shining, og under Ramaskrik får du oppleve filmen i en ny kinokopi i storsalen med trøndelags feteste kinolyd. Det våger jeg påstå. Våger du å sjekke inn på ondskapens hotell sammen med oss?

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Sinister (United States 2012) ? min Regi: Scott Derrickson
Sinister følger Ellison (Ethan Hawke) som skriver kriminalsaker fra virkeligheten og som har kjøpt et nytt hus med håp om å skrive en suksessfull bok. Etter å ha flyttet inn i sitt nye hus, oppdager Ellison en eske med gamle hjemmevideoer som skildrer de forrige eierne av huset, og drapet på dem. Mens Ellison gransker dypere i mysteriet bak filmene, oppdager han at alle drapene har et bånd til et overnaturlig vesen kjent som «Bagul». Han oppdager også at «Bagul» opptrer i bilder av ham selv, og nå står Ellison og hans familie i fare for å bli de neste ofrene i huset.

TRAILER|BILLETTER|IMDB


Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s