All Access Pass i salg nå!

Det er fremdeles en stund igjen til festivalen braker løs, men allerede nå kan du sikre deg et All Access Pass. For 450 kroner får du ganske enkelt tilgang til ALT!! Passet gjelder alle filmer og evt. andre arrangement under Ramaskrik. Med passet går du bare rett i døra på den filmen du ønsker å se. Skal du se over 5 filmer på tre dager er dette uten tvil den beste løsninga. Forøvrig er det ganske kjekt å slippe å stikke innom billettluka først også 🙂

KJØP ALL ACCESS PASS HER!

Trenger du overnatting, så kan vi tilby gunstige priser på vårt festivalhotell. Skifer Hotel tilbyr alle skrekkfilmentusiaster overnatting i dobbeltrom til 750 kroner inkludert frokost. Det er kun 375 kroner pr person pr natt! Skulle du foretrekke å sove helt alene (tør du egentlig det da??), så koster det 650 kroner. Ring Skifer Hotel på tlf. 73 60 50 80 og oppgi at du skal på Ramaskrik, så får du disse veldig gunstige prisene.

Skifer Hotel Oppdal

Det er også mulig å komme seg til Oppdal for en rimelig pris. På strekningen Oslo-Oppdal finnes det fremdeles togbilletter til 199 kroner hver vei. Men vær rask! Miniprisbilletter har en lei tendens til å bli raskt utsolgt.

KLIKK HER FOR Å SJEKKE TOGBILLETTER!

Så sees vi til fjells!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s