Plakatkonkurranse!!

Vil DU designe plakaten til årets Ramaskrik?

Det er under to måneder igjen til årets festival på Oppdal, og vi trenger en fantastisk plakat som kan vise hvor bra og skummel(!) denne festivalen kommer til å bli!

Kanskje er DU vår plakatkunstner i år?

Du kan tegne, male, ta bilde, bruke photoshop, paint eller hva som helst i prosessen. Det eneste vi ønsker er at logoen vår er med. Ha i bakhodet at vi også må ha plass til litt tekst og våre sponsorer.Vinnerdesignet blir trykket opp som årets plakat og distribuert over hele trøndelag (og litt av resten av landet). Vinneren får også en god porsjon heder og ære, en bunke dvder fra våre snille samarbeidspartnere og to festivalpass til årets festival på Oppdal.Vi må ha bildet tilsendt på epost til bente@ramaskrik.net innen 9. september.

Klikk her for logoer i diverse formater og et infoskriv om konkurransen du kan dele eller henge opp på en oppslagstavle i nærheten.

VI VIL ALLER HELST HA PLAKAT MED RAMASKRIK-LOGO, MEN UTEN ANNEN TEKST ELLER SPONSORLOGOER! Disse detaljene er ikke 100% i boks, og dette må komme på ved en senere anledning.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s