The Woman in Black og Corman’s World til Kosmorama!

3 dager med skrekk på Oppdal også i 2012!

Det er bare å krysse av i kalenderen. 18. til 20. oktober 2012 slasher vi til med en ny Ramaskrik skrekkfilmfestival på Oppdal Kulturhus. Vi lover horror, sci fi, fest og overraskelser. Vi håper dere som var på Oppdal i 2011 kommer tilbake til høsten og tar med venner. Hvilke filmer vil dere se på Oppdal? Kjør debatt. Spre ordet!

Ramaskrik Norges skumleste filmfestival Oppdal Kulturhus 18. til 20. oktober 2012

Ramaskrik i Trondheim!
Lenge å vente til høsten sier du? Fortvil ikke. Allerede 19. til 25. mars blir det Ramaskrik i Trondheim. Ramaskrik er senkveldsprogrammet under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival.  Vi har satt sammen et program på 8 skumle og festelige filmer som vi gleder oss til å presentere for dere skrekkfilmfans. Åstedet blir Nova Kino og vi kan allerede nå røpe 2 av filmene vi skal vise. Vi lover både skrekk og humor .

The Woman in Black

Ramaskrik er stolt av å få vise den helt ferske britiske grøsseren THE WOMAN IN BLACK. Daniel Radcliffe (Harry Potter, om du ikke visste det) spiller den unge advokaten som reiser til den lille landsbyen og oppdager at det spøker der.

Corman's World: Exploits of a Hollywood Rebel

Corman’s World: Exploits of a Hollywood Rebel er en flott dokumentar om filmskaperen Roger Corman; Independentfilmens Gudfar. Gjør deg klar til en reise inn i Cormans verden som er full av dårlige spesialeffekter, monstre, halvveis skuespill og masse nakenhet. Han er også kjent for å ha lært opp regissører og skuespillere som Martin Scorsese, Robert De Niro, Ron Howard og Jack Nicholson. I denne dokumentaren får vi intervjuer med en hel rekke kjendiser som har jobbet for Corman, samt intervju med legenden selv som er aktiv filmskaper den dag i dag, han står bak over 300 filmer, nå er han på settet til filmen Dinoshark.

19. 25. mars avholdes Kosmorama Trondheim Internasjonale filmfestival. Dit skal du!

18. til 20. oktober avholdes Ramaskrik Norges skumleste filmfestival på Oppdal. Dit skal du også, så klart!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s