Besøk Hellfjord!

Ramaskrik er så priviligert at vi får en sniktitt på denne spennende nye tv-serien som kommer en gang på nyåret. Tommy Wirkola – mannen bak Kill Buljo, Død Snø og Kurt Wagle og legenden om Fjordheksa er tilbake, og lover rammsalt nordnorsk burleskhet i Hellfjord; som mye mulig kan være porten til helvetet. Produsent Kjetil Omberg vil være til stede i salen og fortelle om prosjektet.

Hellfjord er «Himmelblå på syre», med en dash Twin Peaks – slik presenteres denne TV-dramaserien på 7 x 30 min. Politimannen Salmander (Zahid Ali) forårsaker en politihests død på 17. mai i Oslo, og blir tvangsforflyttet til «det lille rottehølet» Hellfjord i Finnmark. En søring med pakistansk-etnisk bakgrunn, møter Nord-Norge. Dette er utgangspunktet for serien, som skal inneholde store doser humor i tillegg til å være spennende, idyllisk og skummel.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å besøke Hellfjord lenge før alle andre.

Tid: Lørdag 29. oktober kl 13.15 i Kinosalen

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s