Euforia presenterer!

Euforia Film har sørget for at filmer som Rovdyr, Død Snø, Kongen av Bastøy, Hjelp, vi er i filmbransjen og Kong Curling, har kommet opp på kinolerretet. Nå kommer de til Ramaskrik for å presentere filmer som er så ferske at de rett og slett ikke er ferdige ennå. De har med seg både regissører og produsenter bak disse filmene, og vi gleder oss helt vilt til å se hva de skal levere til kinopublikummet fremover.

DUNDERLAND er en ny, norsk psykologisk grøsser/thriller som kommer på kino i januar 2012. Hos oss blir det verdenspremiere på teaseren! Altså de aller første klippene fra denne filmen.

Dette har VG skrevet om Dunderland:
NORSK THRILLER-CREW SKREMT AV SKREKKHENDELSER
** Synsk advarte «Dunderland»-regissør
** Eksplosjon og mystiske lyder på settet

Filmen er inspirert av virkelige hendelser fra Dunderlandsdalen i Rana kommune. En rekke negative hendelser – som heksebrenning, nazi-tortur, drap og forsvinninger – har foregått innenfor et veldig begrenset område.

THALE – En ny norsk Fantasy-grøsser. Den første teaseren har allerede rukket å få 110.000 klikk på Youtube.

Under Ramaskrik får du innblikk i historien og prosessene bak filmen av filmskaperne selv. Produsentene (Yesbox) bak Thale var i år tatt ut til hovedkonkurransen for kortfilm i Cannes for filmen Kjøttsår.

IRON SKY – Dette er et kultprosjekt allerede før filmen er kommet ut. Iron Sky er delfinansiert av fans over hele verden, og har i dag et totalbudsjett på nærmere 80 millioner. Finske filmskapere (Blind Spot) har laget en mørk science fiction-komedie; i 1945 dro nazistene til månen. I 2018 kommer de tilbake for verdensherredømme.
Euforia viser det siste tilgjengelige materialet fra filmen.
Nettside: http://www.ironsky.net/

Presentasjonen er gratis og foregår i Storsalen på Oppdal Kulturhus torsdag 27. oktober kl 22.00

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s